Maling i københavn

Hejsa alle  i dejligt friske mennesker herinde på denne dejlige blog site – har i det alle sammen godt? Det håber jeg at i har så er det bare med at komme i gang med dagen og det er jo også snart weekend så det bliver bare dejligt at komme i gang med at kigge dybere i sofaen når den tid kommer, ikke sandt ?

Jo for nu skal i lige høre hvad jeg har af projekt planer her når det bliver bedre vejr – det er at jeg skal have malet min lejlighed i København  så jeg skal også lige være sikker på at der er et godt sted jeg kan købe maling i København som ikke ligger langt for lejligheden.

Det er en 150 kvm lejlighed så hvis jeg lige får nogle venner over en weekend så vil det nok hurtigt være klaret, ikke sandt ?

Det er altid fedt når man kan få hjælp af sine venner til den slags ting og man kan hygge sig i byen om aftenen sammen!

big_thumb_07dafea82c2744292edfbc79b6fba058

Jeg har bare haft en god måde at male andre af mine venners lejligheder og det vil jeg holde på når det bliver min lejlighed der skal males.

Er der egentlig forskel på udendørs maling og indendørs ? Jeg tænker at der må være en klar forskel fordi det er meget forskeligt med klimaet der inde og ude, ikke sandt ?

Nå men jeg må hellere til at slutte nu for jeg skal nå bussen ned i byen før den er kørt. Er der nogen af jer, som kender til tilbud på malere i København ellers?

Hav en god dag alle sammen !