Har lejet et par festtelte

Hej alle. Så er der snart fest her på adressen igen, og denne gang er det i anledning af min søde kone, som fylder 30 år. Og det bliver noget af en fest, kan jeg godt garantere jer for. Det er en ting, som er helt sikkert. Vi har inviteret over 100 mennesker, og vi er simpelthen så glade for, at der allerede er over 40 der har meddelt os, at de kommer.

Nå, men vi har allerede lejet et par festtelte, så vi er sikre på, at det kan lade sig gøre at holde den fest. Det er nemlig ikke noget, som vi har plads til indenfor – men det er jo også meget hyggeligere at være udenfor. Og når det så bliver nat, så er man jo inde i teltene. Det er sådan jeg bedst kan lide en fest i hvert fald 🙂

download

Ved ikke helt, hvad vi skal have at spise, for festen er i april, og jeg kunne virkelig godt tænke mig at grille, men spørgsmålet er bare, om det bliver for besværligt at grille for så mange mennesker? Det er jo også lidt svært at handle ind til og arrangere, når vi ikke ved helt præcis, hvor mange mennesker, der dukker op endnu. Men mon ikke, at vi finder ud af det til den tid? Det må vi jo lige finde ud af, hehe. Håber, at se alle, som der har mulighed for det i hvert fald. Det ville være ønskescenariet. Men altså, vi ses lige om lidt – hav det godt.