Fejr nytåret med manér

Nytåret er en fest, der bliver fejret i næsten alle hjem. Et helt år er gået, og nu skal året slutte med en hyggelig aften, hvor venner og familier ofte mødes og fejrer det nye år sammen. Hvis du skal være vært for en nytårsfest, kan det virkelig gøre en forskel, hvis du går lidt op i nytårspynten. En klassiker hvert år, er når familien samles rundt om fjernsynet for at se 90 års fødselsdag. Hvad nu hvis du kunne forvandle hele din fest til 90 års fødselsdags tema?

Hos dreamshop2u.dk finder du et stort udvalg af forskellige pynteartikler til nytårsaften. Et af de temaer, du blandt andet kan finde er netop 90 års fødselsdag. Læg fx en lang bordløber ud på bordet med teksterne “Dinner for one”, ”The same procedure as last year? The same procedure as every year!” og “I will do my very best. Cheerio Miss Sophie!”. Dette er sjove sætninger, de fleste kan relatere til, da både børn og voksne kender til det kendte tv show. Hertil kan du supplere med servietter af Miss Sophie og hendes butler James, og du kan fuldende temaet med sorte balloner og glaskort, hvor butleren James går hen over tigeren.

Gør nytåret til en finere fest?

Det er selvfølgelig ikke sikkert, at du går efter et sjovt tema som 90 års fødselsdag. Måske du hellere vil have et mere eksklusivt tema, hvor gæsterne føler, at der kredses lidt ekstra for dem? I så fald kan du med fordel gå efter pynt, så du kan stable din helt egen VIP nytårsfest på benene. Alle elsker at blive betragtet som VIP’s med lidt investeringer, er det også muligt for dig at skabe denne stemning.

Forestil dig fx at gæsterne ankommer til et bord, hvor alle navne er placeret i bordkortholdere, der ligner 500 grams guldbarre. Hertil kan du gøre lidt ekstra ud af festen og tildele alle gæsterne et sort VIP adgangspas, når de ankommer. Hele spisestuen er selvfølgelig pyntet op med VIP nytårspynt helt fra VIP tallerknerne, VIP lysestager og VIP servietringe. I loftet kan du placere sorte og guldfarvede balloner, og rundt om i rummet kan du sprøjte med matchende serpentiner.

Her vil du uden tvivl skabe en nytårsfest, der vil blive omtalt som en rigtig VIP fest de næste par år. Hvis du virkelig vil hitte i forhold til nytårspynt kan du desuden supplere med guld glimmer spejle, guld og sølvstjerner, der hænger ned fra loftet og en rød løber, der ligger ved hoveddøren, når gæsterne ankommer.

Nytårspynt for enhver smag

Uanset hvad, du tænker dit tema skal være, er der altid rig mulighed for at søge inspiration på nettet. En hjemmeside som fx dreamshop2u.dk, har stort udvalg af nytårspynt, så hvis du ikke lige er til VIP tema eller 90 års fødselsdagstema, så kan du uden tvivl selv sammensætte et tema, der passer lige ind i din stil.

Suppler desuden nytårspynten med raketter, bordbomber og stjernekastere, så får du med garanti en super hyggelig aften, når det nye år skal fejres.