Få 70’er tapet og lev dig tilbage

Hvis noget har været på mode på et tidspunkt kan man være sikker på, at det kommer på mode igen. Ofte går der nogle årtier før ting kommer på mode igen, men uanset hvad skal det nok komme frem. I disse dage ser man især, at 70’erne er kommet på mode. Dette gælder både i mode, design og boligindretning. De store kassebukser og de runde briller er noget man ofte ser i gadebilledet. Derudover ser man også ofte de brune skjorter og de friske fløjlsbukser. Også 70’er tapet er noget man meget ofte ser. Dette er primært de yngre generationer, som har det, da de ældre endnu ikke kan se, at det skulle være moderne.

Retro tapet kan give en god stemning i hjemmet

Farverne som er karakteriske for gammeldags tapet er meget ofte brunlige. De kan både være gule, orange, brune og beige, men de springer sjældent denne farveskala. Der er mange, som ikke så godt kan lide disse farver, og de vil nok ikke sætte så stor pris på denne type af gammeldags tapet. Der er dog også mange, som er vilde med det og de vil måske få denne type af 70’er tapet i hele hjemmet.

 

Generelt er disse farver varme og det skaber en god stemning i hjemmet. Helt psykisk kan det rent faktisk gøre, at der fysisk virker varmere i hjemmet. Det kan virke mærkeligt, men meget ofte hænger det sådan sammen. Har man brunligt og gulligt retrotapet vil man have det et par grader varmere end hvis man for eksempel har meget blå og kolde farver i hele hjemmet. Du kan finde mange typer af tapet i disse varme farver på https://www.nicetapet.dk/tapeter/retro-tapet, hvor udvalget er meget bredt.

En nyfortolkning af 70’er tapet

Meget ofte går folk ind og tager en gammel tendens og gør den lidt mere moderne. Det gør, at den både har sine rødder i noget gammelt, samtidig med, at nye trends også kan være med. Det er noget, som man meget ofte ser med gammeldags tapet. Mange har valgt at tage tapet med de gullige farver og de runde cirkler og gøre det lidt moderne. Her er det især farven, som man har ændret. Det grafiske udtryk er for det meste velbevaret, men farverne er nogle andre.

 

Hvor man tidligere havde gul, brun og beige vælger man i dag i højere grad at have lidt blålige eller rosa farver på også. Det gør, at retrotapet ikke er helt og aldeles retro, men også er forankret i nutiden. Går man meget op i mode og boligindretning er man altid på udkig efter sådanne tendenser. Det gør nemlig, at man kan bruge noget gammelt på en ny måde og det er folk vilde med. Man kan ofte få 70’er tapet i mange forskellige farver. Det gør, at man kan vælge det samme grafiske mønster fra dengang og få nogle nye og mere moderne farver på. Man kan både vælge om man vil have retrotapet på samtlige vægge i sit hjem eller kun på nogle enkelte.