Et flyttefirma med erfaring & ambitioner

Søger du et flyttefirma som kan være der lige når du har brug for det? Jægerspris flytteforretning er et flyttefirma med høje ambitioner for deres brand, som skaber stærke og nyttige relationer til kunderne. De er der som en ekstra venstre hånd lige når du har brug for det, og som kunde vil du altid blive sat først. Bor du på Sjælland, kan du muligvis finde dem tæt på et område hvor du bor, da de operere i København og hele Nordsjælland. Udover dette kan de også findes i byer som Roskilde og Hillerød, som er helt specifikke byer hvor de udbyder service. De er nemme at kontakte via deres hjemmeside og du kan henvende dig enten via telefon eller via mail.

 

Mere end bare en slags service

Jærgespris flytteforretning udbyder ikke bare hjælp til private kunder i København og det nærliggende område. Du kan også kontakte dem på vegne af dit firma eller virksomhed, da de både udfører flyttearbejde for private og for erhverv. Derudover håndterer de også flytninger til udlandet såvel som til den anden ende landet. Dette er uden tvivl en fordel hvis du har mange ting som skal transporteres mellem lange distancer.

Det er et flyttefirma med mere end 35 års erfaring bag sig, og derfor er både komptencer og service i top. Desuden kan de håndtere skrøbelige møbler og genstande, hvilket også er betryggende, hvis du skal flytte langt væk. Alle dine varer, værdigenstande og møbler bliver behandlet godt og sikkert, og du vil bestemt ikke have nogen grund til at bekymre dig.

En anden sikkerhedsfaktor som vil få mange til at føle sig langt mere trygge, er de biler som flyttefirmaet bruger til at transporterer dine ting med. De benytter sig af Iverco flyttebiler, som er en lastbil der holder sig til Euro 6 reglerne, hvilket vil sige at de overholder alle miljøkrav.

Sikker opbevaring

Bor du Hillerød og i andre dele af Nordsjælland kan du bevare dine ting, sikkert og trygt i flyttefirmaets lager. Det samme gør sig gældende for borgere i København og i Roskilde. I nogen tilfælde skal tingene rykkes ud noget tid før de rykker ind det nye sted, og det kan derfor være smart at have dem opbevaret et sikkert sted.  På denne måde ved du hvor dine ting befinder sig, og du kan slapppe af uden at være til gene for nogen.