Der kommer en kloakmester forbi i morgen

Min kloak er stoppet, og det er jo ikke de fedeste, der kan ske i hele verden. Men mon ikke bare det er nogle visne blade, der lige har blokeret den eller noget i den stil? Det kunne man godt fristes til at tro, for det er jo sæson for visne blade, hehe. Nå, men klokken er jo mange nu, så derfor kommer der en kloakmester forbi her på Fyn i morgen, og det glæder jeg mig til igen, for så kan jeg bruge toilettet. Heldigvis kender jeg min nabo, så jeg render ind til ham, hvis jeg lige skal bruge toilettet. Det havde ikke været så godt, hvis jeg ikke kendte ham, for det er da lidt akavet at komme ind og skulle låne et toilet fordi at ens kloak er stoppet, må jeg nok indrømme.

download

I morgen får jeg også besøg af en sød veninde, som jeg har, som lige har været i udlandet i et halvt års tid, og sådan er der jo så meget, ikke? Det er jo helt fint, og det glæder jeg mig til. Det er jo lang tid siden, at vi har set hinanden, og jeg har besluttet mig for, at jeg gerne vil lave lidt god mad til os, hvorfor jeg har planlagt, at jeg skal forbi slagteren i morgen, og det glæder jeg mig altså til. Jeg er ret god til at lave mad, så det har jeg tænkt mig, at jeg vil gøre i morgen. Hun ser også godt ud, så det kunne eventuelt føre til mere.