Adgangskontrol

Hej alle sammen hvordan har i det alle sammen ? Jeg håber i har haft en god start på ugen og er ved at være ladet op til den sidste halvdel af arbejdsugen ! Ja og så er der jo heller ikke længe til at vi alle sammen kan gå på weekend, igen, igen og te os tosset 🙂 Ja og sådan skal det også være engang i mellem.

I weekenden da jeg havde været i byen havde jeg da fået en del at drikke og vi havde da også lige fået et par på vejen hjem – der var faktisk en del stop efter jeg havde beslutter mig for at tage hjem og sive men blev hele tiden lokket af min kammerat der ikke ville hjem og han gav de mange øl det kom til at blive så fred være med det.

TFT500MF

Det var bare straks værre da jeg endeligt kom hjem og skulle til at lukke mig ind af bygningens hoveddør.

Jeg havde mistet mine nøgler et sted og nu stod jeg så der, træt og fuld i en kold februar nat og kunne ikke komme ind.

Her havde det jo været godt med en adgangskontrol med enten fingeraftryk eller chip eller kode – bare det er uden nøgle !

Men jeg måtte jo bide tænderne i og ringe på naboens dør telefon og vække dem – det er da en ting der kan undgår med de her adgangskontroller er det ikke ?

Jeg kan se man kan købe dem mange steder – så nu vil jeg have det vedtaget i næste møde og jeg er sikker på at min nabo stemme for også hehe.