Så skal der bygges kaninbur til haven!

Goddag folkens 🙂

Så er det snart weekend, og det betyder for mig, at det snart er tid til at komme igang med mit nyeste projekt. Jeg skal bygge et kaninbur, så ungerne kan få sig en kanin. Vores piger er helt vilde med kaniner, så jeg kan ikke finde på en bedre gave til dem, end at bygge et hyggeligt kaninbur, så de kan få sig sine helt egne kaniner til deres fødselsdag. Jeg er godt klar over, at det betyder at vi skal hjælpe dem med at tage sig af dem, men det er fint nok, for jeg kan faktisk også ret godt lide kaniner, hehe. De er så bløde og så nuser.

Jeg fik rent faktisk idéen til at lave et kaninbur fra en gør det selv side, hvor de har samlet en masse guides til diverse ting, såsom hønse- og kaninbur, carporte og meget andet. Det er faktisk ret cool. Du kan se hvordan sådan et byg selv kaninbur kan se ud. Jeg regner med at ungerne gerne vil være med til at male buret, så det skal nok blive sjovt at se hvordan det ender med at se ud.

Det næste skridt bliver jo så at komme ud og finde et godt sted, hvor man kan købe kaniner. Det kan man jo nok finde i en dyrebutik, eller hvad sådan noget hedder, et sted. Det burde i hvert fald være nemmere end at bygge kaninburet, hehe. Man kunne jo selvfølgelig også vælge at købe et nyt kaninbur, men det er dyrt, og så er det heller ikke nær så sjovt som at bygge sit eget.