Vil gerne anbefale dette malerfirma

Jeg har et flot hus, som desværre ikke er helt så flot indeni. Eller det vil sige, at det var ikke så flot indeni, indtil for nylig. Vi har nemlig lige haft besøg af dette malerfirma fra Hedensted, som har malet hele huset, og det er simpelthen kommet til at ligne en million, så det er jeg jo helt vildt tilfreds med. Og jeg har tidligere haft benyttet mig af nogle yderst inkompetente malere, så derfor vil jeg virkelig gerne lige anbefale dem, som jeg har brugt denne gang. De er nemlig rigtig, rigtig dygtige til det, som de laver. Og det er jo bare rigtig, rigtig fedt. Tak, for det.

Hanging Painter painting wall with roller

 

 

 

 

 

 

 

Nå, men jeg kunne selvfølgelig også male selv, men det er sjældent at det bliver lige så godt, som hvis du får nogle professionelle til at komme og gøre det for dig, og derfor har jeg ladet dem, som jeg snakkede om tidligere, gøre arbejdet. For de gør det noget bedre end mig. Jeg har desuden en skade med min albue, så derfor vil det nok gå lidt langsomt, hvis jeg selv skulle male. Og jeg er jo heller ikke så teknisk dygtig, som de professionelle. Hehe.

Tror jeg vil lave mig en burger nu her, for jeg har ikke fået noget at spise i dag, så det er vist på høje tid, at jeg får det. Det må jeg indrømme. Det skal nok blive godt, og jeg tror lige, at jeg har til det i køleskabet, så det er jo bare fedt.