Skulle man tage på språkresor?

Jeg går og har en drøm om, at jeg gerne vil ud at rejse. Jeg vil gerne gøre det i forbindelse med noget relevant, så jeg ikke bare bruger tiden på at hygge mig og slappe af. Jeg kan nemlig godt lide at have en hverdag også, hvor der er lidt faste rammer. Derfor overvejer jeg stærkt at begynde på en sprogskole som denne her for eksempel. Det kunne være helt vildt fedt, og jeg ville have så mange fede oplevelser i bagagen, når jeg kom hjem igen. Det kunne virkelig være noget, som jeg kunne lære af, og jeg tror derfor også, at det bliver noget, som jeg gør. Jeg er færdig med gymnasiet til sommer, og jeg kan mærke, at jeg ikke skal starte på noget herhjemme lige med det samme i hvert fald, så det tror jeg, ikke at jeg gør.

140F095937E14DB4A6E2A104A65C27C9

 

 

 

 

 

 

 

Det ville simpelthen bare være så fedt, hvis jeg kunne komme på sådan en sprogrejse, fordi at jeg ikke har prøvet sådan noget før. Jeg har kun været ude at rejse med min familie, og så har jeg jo været på nogle studieture med klassen, og det har været virkelig fedt, men jeg vil godt prøve at komme ud og stå på egne ben, for jeg har simpelthen sådan lyst til at prøve det. Det tror jeg vil give mig helt vildt mange nye erfaringer og points på den personlige konto, så det er bare med at komme igang. Jeg er allerede igang med at spare sammen til det, og det tror jeg, er en god beslutning.