Hvilket domæne er det smarteste af mig at vælge?

Når jeg skal have et domæne, hvilket skal jeg så vælge?

Hvis man gerne vil have sig et domæne, så er det første, som du bør tænke over, hvilket top level domæne du gerne vil have fat i, for det er helt klart en af de ting, som er helt essentielt for det at have en hjemmeside med et bestemt domæne.

Det første du skal gøre er at træffe beslutningen omkring, om din hjemmeside bør være international, eller den i stedet for blot bør være ganske almindelig og anvende et danske DK-domæne.

Mange her i Danmark har valgt at lave deres side som en helt klassisk og traditionel DK-side, som primært er lavet og målrettet de danskere brugere og læsere af den pågældende side.

Er der rabat på domæner hos nogle udbydere?

De steder hvor man kan vælge at få fat i et domæne, kan der godt være en forskel på prisen. Umiddelbart er det de færreste, som tænker pokkers meget over prisen på de domæner, som man køber. Dog er der rigtig mange af de ting, som til daglig arbejder meget med IT og internet, som har relativt mange forskellige hjemmesider, og det er selvfølgelig sådan, at når man har mange forskellige hjemmesider, så kræver det selvfølgelig også, at man har flere forskellige domæner.

 

Et domæne er noget, som man prismæssigt godt kan tænke over, for det kan faktisk godt være en stor forskel, som man kan finde, når man kigger på priserne. Visse steder vil der være nogle rigtig gode priser at finde på domæner, mens der andre steder vil være en smule højere priser at finde.
Det at vælge sig billig udbyder er noget, som de fleste vil kunne spare en del på. Det er selvfølgelig tit dem, som har forholdsvis mange hjemmesider, der særligt vil kunne spare sig for en del kroner. Det er blandt andet dem, som har eksempelvis 50 forskellige hjemmesider med dertilhørende domæner, som kan spare en del kroner, for du skal nemlig forestille dig, at hvis der som et eksempel kan være udsving i priserne på 30 kroner pr domæne, og man har 50 af slagsen, så er der tale om hele 1500 kroner hvert eneste år, som er penge, der kan spares. I bund og grund får man jo nemlig akkurat det samme produkt, så et godt tip til dig vil derfor klart være at kigge på priserne.