Så er der kommet nye autoruder i dytten

Jeg har fået mig en ny bil – eller det vil sige, at den er ikke ny, men jeg har købt mig en brugt bil, som jeg er utroligt glad for – og der har jeg lige fået sat nye autoruder i, da de gamle ikke helt fungerede efter hensigten, skal jeg sige jer. De nye fungerer dog som en drøm, og det er jo bare helt fantastisk, hvis jeg skal være helt ærlig. Og det skal jeg jo – for det er mit nytårsforsæt, altid at fortælle sandheden, hehe.

Nå, men jeg er simpelthen så glad for min nye bil, og jeg vil lige sige en stor tak til dem, der satte de nye autoruder i for mig her i Vejle, hvor jeg bor. Og det er jo helt fantastisk, at der findes folk, som kan den slags, for jeg har ikke den mindste forstand på biler, skal jeg sige jer.  Det er ellers en hobby, som kunne være spændende, at arbejde med, men jeg er ikke sikker på, at det er noget, som er en god idé, at gå igang med at sætte sig ind i nu her, for det virker godt nok uoverskueligt, når man intet ved om det. Det kan jeg godt sige jer. Og jeg ved heller ikke om min interesse for biler er stor nok, til at det ville være noget, som jeg kunne overskue uden at gå død i det i længden.

download (1)

Ellers vil jeg bare sige tak, fordi at I læste med. Det er jeg meget glad for, og jeg skylder jer en tjeneste eller noget i den stil.