På tide at få et kørekort

Hey folkens!

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme igang med at få taget et kørekort. Jeg tror heldigvis ikke rigtig at det bliver ret svært, for jeg har læst at der er nogle rigtig gode kørelærere her i Århus, og det er jeg rimelig glad for. Da jeg fyldte atten år havde jeg ikke penge til at købe et kørekort, og slet ikke til en bil også, så det ventede jeg bare med. Har heller aldrig haft ondt af at cykle, bortset fra de gange, hvor jeg er faldet, hvis det har været meget glat. Hehe, men det kunne jo også have endt galt i en bil, tænker jeg, så det er fint nok at det bare var mig selv på en cykel, hehe. Så kom der i hvert fald ikke andre til skade.

Nu skal jeg så rigtig igang med at tage et vaskeægte kørekort på en køreskole i Århus. Det glæder jeg mig mega meget til. Jeg håber at jeg kan komme nogenlunde hurtigt igennem det, for jeg er nemlig blevet tilbudt et nyt job fra marts af, hvor jeg skal bruge en bil, så det betyder ret meget for mig, for det er nemlig et job, som jeg rigtig gerne vil have.

Nå, men det er vist også nok om det her. Jeg håber I alle sammen får en rigtig skønno dag, for det er jeg i hvert fald ret så sikker på, at jeg i hvert fald får, Heeeei!