Gå i stilrent design fra New York

Foretrækker du at gå i et tøjmærke af høj kvalitet og samtidig i en afslappet og enkel stil? Proenza Schouler blev etableret i New York i 2002 og tilbyder et unikt udvalg af high-end kvalitetstøj til den klassiske og stilbevidste kvinde. Gå på opdagelse i Proenza Schouler kollektion af bluser, bukser, kjoler og støvler og oplev tøj i eksklusiv kvalitet.

Få Proenza Schouler ind i dit klædeskab

Kender du det at have alt for meget tøj i klædeskabet? I stedet for at have klædeskabet fuld af for meget mainstream tøj i mellemkvalitet, så kan det være befriende at rydde ud og udvælge enkle og stilfulde beklædningsstykker fra Proenza Schouler, der passer perfekt til dig. Det gælder om at have hverken for meget eller for lidt, men til gengæld det rette tøj. Med Proenza Schouler tøj og støvler rammer du en unik New York stil, der får dig til at føle dig afslappet og stilfuld, både når du er hjemme og ude.

Proenza Schouler tøj og støvler til den stilfulde kvinde

Med Proenza Schouler får du et unikt high-end look, der signalerer, at du er en selvbevidst og stilfuld kvinde, der hviler i dig selv i en afslappet og dyr stil. Proenza Schouler er kendt for sine tie dye print, som er nemme at genkende på bluser, t-shirts og kjoler. Proenza støvler følger med designlinjen i en afslappet og eksklusiv stil. De tydelige syninger på Proenza støvlerne afspejler kraftige materialer og høj kvalitet.

Prøv high-end kvalitet til et hverdagslook

Mærk hvor eksklusiv du kan føle dig og dog i et afslappet hverdagslook med Proenza Schouler. Proenza Schoulers tøjdesign rammer lige ned der, hvor behovet er at føle sig stilfuld i et high-end look og samtidig være afslappet og fornuftigt klædt på til hverdag.

Skriv et svar