Stamcellebehandling er den ideelle løsning på hårtab

Hårtab kan være et hårdt slag for selvtilliden

Når man bliver ældre er det meget normalt, at alderen kan ses på hud og hår. Mens ansigtet og resten af kroppens præges af rynker og slap hud, har håret tendens til at blive tyndt og slidt. Mange midaldrende kvinder vælger derfor at klippe deres hår kortere, så det ikke ser nær så tyndt ud. Det kan dog være sværere for mænd at skjule hårvækstens reaktion på den høje alder. Her oplever mange mænd nemlig forskellige former for pletskaldethed på deres hovedbund.

blue-eyes-237438_960_720Dette kan ses i form af høje tindinger, vigene hårgrænser og måner. Disse måder at tabe hår på sker for det meste, når man som mand når bliver midaldrende. Det kan dog også ske meget tidligere, hvilket kan være et hårdt slag for selvtilliden. Unge mænd i 20erne og 30erne kan også risikerer, at opleve pletskaldethed i en tidlig alder. Dette kan være pinligt at opleve, hvis man er ung. Det er derfor svært at tackle hårtab, uanset hvilken alder det sker i. Der er derfor fundet mange forskellige måder at aktivere hårsækkene, så man igen får et sundt hår.

Få den bedste behandling mod hårtab

Stamcellebehandling er en af de mest førende metoder, når det gælder behandling af hårtab. Behandlingen sørger både for, at hårsækkene begynder at vokse igen, men også at hårbunden begynder at danne helt nye hår. Det er således en meget langtidsholdbar og sikker måde, at behandle pletskaldethed på. Denne type af behandling er et godt alternativ til parykker, kasketter og hentehår, som blot er kortvarige løsninger. Ønsker du en løsning som holder hele livet, er dette en god investering, som du med garanti ikke vil fortryde.

Behandlingen kan dog også bruges i mange andre sammenhænge. Hårtab kan nemlig også forekomme i andre situationer, end ved alderdom eller genetiske sammenhæng. Har du været ude for et længere sygdomsforløb og taget stærk medicin, kan dette også have konsekvenser for din hår-produktion. Det gælder også, hvis du har oplevet stress eller depression, eller andre psykiske lidelser. Her kan både hud og hår blive stærkt påvirket, og mange oplever derfor alvorlige hårtab. Her kan det være en god idé, at søge hjælp efter sygdomsforløbet, til at få din gamle hårpragt igen. Det kan du blandt andet også gøre ved at spise sundt, og sørge for at få vækstfremmende vitaminer.