Står du for renovering af nyt bad, garderobe eller køkken så få hjælp og inspiration her

Skal du i gang med renovering af din bolig, så kan der være store fordele i, at få hjælp af indretningskonsulenter for at finde den bedste løsning for din ombygning. Det kan være bedre udnyttelse af rumfordelingen i dit hus eller måske bare nogle smartere løsninger til eksempelvis et nyt bad.

Nyt bad

Måske trænger dit badeværelse bare til en makeover i form af en anden bad løsning. Det kan være, at du står med et badekar, som du gerne vil have udskiftet til en bruseniche. Til dette kan det være en god ide at få inspiration udefra, inden du påbegynder dit projekt. Idet indretningskonsulenter er trænet i at finde de bedste løsninger for bad samt nyt bad m.m. Heraf finder I også den bedste økonomi sammen for dit eller dine projekter. Ligeledes valg af de bedste materialer, som I kan finde inspiration til på https://butikker.invita.dk/butikker/ostjylland/invita-randers/.

Book et gratis designmøde

Med mulighed for et gratis designmøde i Randers, er det eneste du skal gøre at booke en tid. Heraf får du sammen med en indretningskonsulent set på de bedste muligheder for de projekter, du har ønske om at få ændret til det bedre. Om- eller tilbygning er til tider tiltrængt, men ejer du en bolig, så er det jo en investering for værdien af dit hus.

Gå hjem med nyttig inspiration

Uden at det koster dig en krone, får du inspiration med hjem. Dog med stedets materialer og løsninger. Men at kunne se sine færdige rum i en tegnet 3D-visualisering, gør det meget nemmere at justerer sit projekt løbende. Mange kunder værdsætter dette tekniske og uforpligtende tilbud, som i Randers også er gratis.

Du skal føle et sug i maven

Når du alligevel skal bygge nyt, skal det også være noget, du som kunde bliver tilfreds med. Heraf må det gerne være løsninger som bidrager til ånd og æstetiske finesser i dit hjem. Det giver værdi på lang sigt. Heraf er der også mange kunder som ser fordelene i at benytte fagekspertise på området, da det tjener deres projekt samt ombygning.

Skriv et svar