Øg produktiviteten på dit arbejde – 4 transportløsninger til din arbejdsplads

På arbejdspladsen leder vi hele tiden efter løsninger, der kan øge produktiviteten. Måske er det struktureringen af lagret, arbejdsgange eller opgaver der kan klares af maskiner i stedet for medarbejdere. Lige meget hvad kan der som regel optimeres på enhver arbejdsplads, og en øget produktion er lig med en højere omsætning. Derfor er transportanlæg og transportbånd en oplagt løsning til virksomheden, der ønsker at øge produktionen på daglig basis. Find transportløsninger med transportbånd her.

Transportbånd til de tunge kasser

I en produktion, hvor man arbejder med varer, der skal transporteres, er transportbåndet essentielt. At man kan have et bånd, der kan transportere kasser fra station til station, gør arbejdet mere effektivt, og det belaster heller ikke medarbejderne i samme grad. Se f.eks., at man på første station pakker en ordre, herefter kører kassen videre til næste station, hvor kassen forsegles med en anden maskine, og herefter kører den videre igen til postbudene, hvor man kan nøjes med at flytte kassen få meter. Undervejs på ruten sørger transportbåndet for at flytte den fra start og til slut.

Få skræddersyet et transportanlæg til firmaets behov

Det gode ved transportanlæg er, at man kan få dem designet til at transportere hvad end man ønsker. Hvis det f.eks. er kasser som tidligere nævnt, så kan man med fordel bruge rullebaner til at transportere dem rundt. Men skal du derimod transportere paller, eller andre ting af grov struktur, så skal man måske i stedet for anvende kædetransportbaner. Der findes mange andre muligheder, men om man skal have transporteret store eller små varer, så har man muligheden for at få et transportanlæg, der kan klare jobbet. Det kræver blot, at man får givet klar besked om, hvad man ønsker, det skal kunne.

Kom hurtigere rundt på store lagre

Når man arbejder på et lager af en hvis størrelse, vil man på et tidspunkt opleve, at varenumre vil befinde sig så langt væk, at det tager lang tid at komme frem og tilbage, før varen er hentet. Derfor vil man med fordel kunne se på, hvordan man optimerer denne del. En oplagt løsning er, at få elektriske køretøjer, som alle må bruge. Det er ikke alle, der må køre i gaffeltrucks, men der findes heldigvis mindre køretøjer, som alle må køre på. Der findes et hav af muligheder, så her handler det igen om at finde nogle, der passer til firmaets behov.

Find inspiration hos de større virksomheder

Hvis du er yderligere i tvivl om, hvordan I kan optimere produktionen, så find inspiration hos nogle af de store virksomheder i Danmark, og se hvordan de løser logistikken. Evt. skriv om I kan få en rundvisning, det kan være anledning til gode idéer.

Skriv et svar