Nu kan du også købe træbordplader online

Med moderne materialer er det er faktisk meget nemt at bygge et bord. Alle med basale DIY kundskaber kan nemt gøre det. Den mest minimalistiske model ville være en træbordplade med ben der skrues på. Med sådan et projekt har du faktisk kun brug for en skruetrækker. Et målebånd ville også være en fordel, men er ikke engang absolut nødvendigt.

Træbordpladen bestiller du simpelthen hos https://mifapladen.dk/traebordplader. Virksomheden har specialiseret sig i bordplader af træ. Dvs. alle slags bordplader. Træbordplader til spisebord, køkkenbord, sofabord, skrivebord, og hvad ellers du kunne finde på at bygge selv. Det har længe været muligt at bestille træbordplader online. Men mifapladen.dk har taget det et skridt videre.

Beregn prisen online med det samme

Når du besøger mifapladen.dk finder du en smart bordpladeberegner. Der kan du indtaste følgende oplysninger:

  • Træsort- her kan du vælge mellem de mange forskellige træsorter som eg, bøg, birk, ask, kirsebær, mahogni, fyr og valnød.
  • Pladetype- her kan du vælge både runde eller aflange bordplader. Men også andre slags plader, til fx hylder eller trappetrin eller bænk etc.
  • Tykkelse – pladerne fås i de gængse standard tykkelser: 18, 27 og 40 mm.
  • Længde – minimumslængden er 300 mm.
  • Bredde – her er minimum 100 mm.

 

Når du har indtastet alle disse data får du prisen at vide, med det samme.

Vælg blandt de mange ekstra detaljer

Når du har fundet din bordplade kan du se på detaljerne. Det er her hvor mifapladen.dk skiller sig af fra konkurrencen. Hos andre virksomheder hvor du kan bestille træbordplader online, kan du købe plader i forskelligt træ og forskellige dimensioner. Længere er den så ikke.

Hos mifaplader.dk er det kun begyndelsen af dit nye bordplade eventyr. Når du har bestemt træsort og dimensionerne, kan du nemlig vælge blandt rigtigt mange fine detaljer. Det er netop disse detaljer som gør forskellen mellem et DIY bord og et bord som er lavet af en møbelsnedker.

Tilvalgsdetaljerne omfatter:

  • Hjørner – her kan vælge mellem flere forskellige former. Rund, skarpkantet, forskellige faser og meget mere. Du kan endda vælge forskelligt for hvert hjørne.
  • Kanter – her har du hele 10 forskellige kantprofiler du kan vælge imellem. Igen, kant for kant.
  • Overfladebehandling – her kan du vælge mellem 3 forskellige behandlinger med naturolie: klar, hvid og sort. Du bestemmer om du vil have en oliering eller to. Alle pladens flader bliver behandlet og det er vigtigt at det sker inden montering.
  • Levering – mifaplader.dk leverer med egne biler. Leveringsomkostninger er naturligvis variable, men du kan beregne dem med det samme.

Der er også masser af tilbehør

Mifaplader.dk producerer alle deres artikler selv. Træbordsplader, ben, samt diverse tilbehør. Der kan du få produkter i topkvalitet til meget rimelige priser. Alt er lavet professionelt og det kan ses at virksomheden er stolt på dens produkter.

Du kan få alt det tilbehør du får brug for til at lave forskellige bord og andre simple møbler. Bordben, revler, stivere, brædder, lister og div. Produkter til overfladebehandling.

Tilbuddet er mere omfattende end det kan beskrives i en artikel som denne. Det er bedst du skaber dig dit eget indtryk ved at besøge webshoppen.