Flere og flere dansker vælger at bruge Botox

Når man bliver ældre, så er det naturligt, at man får rynker. Der findes forskellige slags cremer, som siges at kunne fjerne rynke, eller som siges at kunne forebygge imod rynker og dybe linjer. For nogen virker det, og hvor de synes, at det er en mirakelkur, og for andre virker det ikke. Nogen lærer at leve med deres rynker og tager det som en selvfølge i takt med, at man bliver ældre – og andre vil ikke leve med dem. 

En behandling, som flere vælger at bruge

En behandling, som flere og flere danskere vælger at gøre brug af, det er en Botox behandling. Botox som oprigtig hedder Botulinum Toksin går ind og gør ansigtsmusklerne afslappede, så de ikke kan danne rynker og dybe linjer. Botox har eksisteret siden 1900-tallet. Men det var først i 2000, at det blev godkendt til kosmetisk behandling. Botox er rigtig kendt i USA, men det er begyndt at blive mere og mere kendt i Danmark. Mange vælger at bruge Botox til rundt omkring øjnene, i panden eller mellem brynene. Det er typisk der, at man begynder at kunne se rynker. Botox bruges også til at forebygge mod nye rynker. Men det bruges også til andre steder såsom mod næserynker, på hagen, ved brynløft eller på halsen samt mange andre steder. Det er bare med at forhøre sig om hvilke muligheder, der er med en Botox behandling ved den klinik, som man har tænkt sig at bruge.

Næsten en smertefri behandling

At få en Botox behandling er næsten smertefri. Mange beskriver det som små myggestik, som kan svie lidt, men at det hurtigt går over. En Botox behandling tager 10-15 minutter. Efter behandlingen kan man se en virkning indenfor 1-2 døgn. Efter behandlingen kan man blive lidt rød og hævet de steder, hvor der er blevet stukket. Men det er helt normalt, og det forsvinder hurtigt igen. Virkningen vil vare ved i 3 til 5 måneder. Hvis man vælger at få lavet Botox behandlinger regelmæssigt, så kan virkningen vare i endnu længere tid.

Undersøg de forskellige klinikker

Når man vælger at skulle have en Botox behandling, så er det en rigtig god ide, at man sidder og undersøger de forskellige klinikker, der tilbyder skønhedsbehandlinger. Det er vigtigt, at det er en klinik, der har en god erfaring, og som har et godt ry. Inden, at man skal have lavet sin Botox behandling, så er det vigtigt, at man kommer til en konsultation 48 timer inden. Det er en lovpligtig konsultation. Det vil sige, at man skal have sådan en konsultation ifølge lovgivningen. Der kan man stille alle de spørgsmål, som man har. Samt man får noget at vide om behandlingen.