Find det bedste ophold i Sydjylland

Tag på ophold langt væk fra den travle hverdag – besøg Syd- eller Sønderjylland, hvor tempoet bliver sat lidt ned. Indånd den friske luft og hør, hvordan skov og land vajer omkring dig. Der er et væld af natur at se, og tusinde ting, du kan opleve i dit eget tempo.

Ophold i Syd- og Sønderjylland

Et ophold i Sydjylland kan betyde mange ting. Du kan komme på alt fra golfophold til jagttur, og det hele afhænger af, hvad du har behov for og kan lide.

Et slotsophold i Sønderjylland kan give dig den ro og afslapning, mange rejser mod Sønderjylland for at finde. De smukke, menneskeskabte omgivelser komplimenterer den vilde natur, og med et væld af aktiviteter, du kan kaste dig ud i, kommer du ikke til at kede dig.

Sælsafari og sort sol er begge ting, der kan opleves i Sønderjylland, og begge dele er afslappende, rolige oplevelser, der giver dig nye indtryk og fred i sindet. Hvis du rejser med flere, kan I også tage på kanotur og se landet fra en ny side, eller I kan tage en spadseretur ud i skovene, hvor kun fugle og løv kan forstyrre jer – og måske den enkelte hjort.

Vil du have lidt liv omkring dig, mens du er i Sønderjylland, kan du tage til Haderslev. Den smukke, gamle by byder på nydelig arkitektur og hyggelige små gader og caféer, og her kan du få tempoet ned, mens der sker noget omkring dig.

Du kan også kombinere ro og liv med en golftur – tag ad sted med nogle venner eller familie og nyd de grønne områder, mens I spiller mod hinanden. Afslapning er noget, vi gør på forskellige måder, og om det er golf, jagt eller shopping, der får dig ned i gear, det er din egen sag: Sønderjylland kan levere det.

Overnatning i Syd- og Sønderjylland

Hvis du alligevel skal ned længere syd for den danske grænse, så bør du overveje at stoppe op i Sønderjylland. Du kan forlænge din ferie med en enkelt eller to overnatninger, og du vil blive overrasket over, hvad du måske kan finde eller opleve.

Sønderjylland vrimler med små, hyggelige bed & breakfasts, og dér kan du holde et lille, diskret stop mellem dit eget hjem og din endelige destination. Få pulsen helt ned og varm op til resten af din ferie, ved at tage et stop i det danske land.

Du kan på din tur eventuelt stoppe forbi Haderslev og tyvstarte din ferie i en hyggelig, dansk by hvor lyse gader og flinke mennesker får dig ned i tempo. Hvis du skal på golftur i udlandet kan det også være, du skal stoppe og varme op til din ferie, inden du når din destination.

Sydjylland byder på mange aktiviteter for børn såvel som voksne, og her bliver tempoet sat ned, så du lærer at sætte pris på livets små ting. Giv dig selv en pause og tage et stop i Sønderjylland – du vil ikke komme til at fortryde det.