Dette er essentielt at have for dig som studerende

At være studerende er både en stressende og helt fantastisk tid, hvor man får en masse nye bekendtskaber og bruge en masse søvnløse nætter på afleveringer, man skulle være begyndt på for længe siden.

Tiden som studerende kan være hård at komme igennem, ligegyldigt om du tager en gymnasial- eller en erhvervsuddannelse. Kommer man direkte fra folkeskolen og ind i gymnasiet, kan det godt være noget af en omvæltning.

Man bliver pludselig anset for at være voksen, og det er også i denne tid at mange unge vælger at flytte hjemmefra og virkelig være selvstændige for første gang. Kort sagt sker der rigtig mange verdensomvæltninger i tiden som studerende.

Vil du gerne helskindet igennem din tid som studerende, og komme sikkert i mål som student til sommer, er der nogle ting der er rimeligt essentielle for dig at have.

Aldrig mere spørg om at få printet ud

Noget man gør rigtig meget af i gymnasiet, er læsning. Når du engang starter på universitetet, kommer der til at være endnu mere af det. Næsten alt det materiale man får udleveret til læsning, får man digitalt, men mange unge finder det frustrerende at læse tingenge på en skærm. Det er heller ikke godt for øjnene og er videnskabeligt bevist at trætte hjernen hurtigt ud.

Du behøves ikke gå på gymnasiet særlig længe for at have hørt det her spørgsmål; ”Vil du ikke også lige printe det her ud for mig?” eller ”Er der en printer på skolen vi kan låne?”.

At printe ud er noget studerende gør exceptionelt meget, og alligevel er det meget få studerende der rent faktisk har en printer selv.

Vær derfor skridtet foran, og invester i din egen printer, så du aldrig mere behøves at vente i kø på biblioteket, eller spørge rundt efter om nogen kan printe ud for dig. Mange steder på nettet kan du finde gode printer tilbud, så investeringen behøves slet heller ikke at vælte din økonomi.

Koffein kan man aldrig få nok af

Rigtig mange unge vil nok nikke genkendende til at de lærte at drikke kaffe i deres tid som studerende. Med så mange lektier der skal nå at læses og de tidlige morgentimer, bliver kaffe næsten en nødvendighed.

En god investering kan være en termokande. Så holder kaffen sig varm hele dagen, og du kan putte kaffepulver i den hjemmefra. Kogende vand er nemlig gratis i de fleste skolers kantiner, så du får din kaffe kvit og frit.