6 gode råd til din flytteproces

Ingen af os slipper udenom at skulle flytte mindst én gang i livet. Selvom flytning ikke ligefrem er en spændende opgave, er der flere ting du kan gøre for at gøre flyttedagen en smule mere overskuelig. Nedenfor giver vi dig 6 gode råd til din flytteproces.

Vær i god tid

Først og fremmest er det essentielt, at du går i gang med at planlægge din flytning i god tid. Alt efter hvor mange ting du har, kan det være en god idé at begynde at pakke ned allerede et par uger før, du skal være ude af din bolig.

Du kan ikke nødvendigvis planlægge dig ud af en situation, hvor du skal flytte, før du får nøglerne til din nye bolig. Heldigvis er det i dag ganske nemt at leje en god flyttecontainer, hvor du kan opbevare dine ting, indtil du får adgang til dit næste hjem.

Ryd ud i dine ting

Der er ingen grund til at tage alt med, når du begynder at pakke ned. En flytning er en glimrende lejlighed til at rydde ud i dine ting. Skil dig af med alt dét, du ikke bruger regelmæssigt. Din ryg vil takke dig for det, når du begynder at skulle slæbe kasser.

Lad være med at pakke for tungt

Det kan virke nærliggende at lægge så mange ting i en kasse som muligt for at spare plads. Men denne løsning kan bestemt ikke anbefales. Du risikerer nemlig pludselig at stå med 20 kasser, som du ikke har en chance for at kunne løfte.

Pas på de mest skrøbelige genstande

Vi har alle genstande, der nemt kan gå i stykker. Disse genstande tæller særligt glas og porcelæn. Lad være med at spare på bobleplastet, når du pakker de mest skrøbelige af dine genstande. Brug også gerne avispapir, og læg tingene mellem tæpper og puder i dine flyttekasser.

Pak din taske med de vigtigste ting

Før du smider alle dine ting i flyttekasser, bør du overveje, hvilke ting du bruger dagligt. Læg de mest nødvendige af dem i en taske, så du let kan finde dem, når du er ankommet til din nye bolig. Der går sandsynligvis et stykke tid, før du får pakket alle kasserne ud, og i mellemtiden er det vigtigt, at du har adgang til dine toiletting, dine opladere og din arbejdscomputer. 

Find den rette transportform

Sidst men ikke mindst skal du have fundet den rette transportform. Hyrer du en flyttevogn, bør du sørge for, at den ikke er større end højest nødvendigt. Alternativt kan du overveje at leje en trailer og selv stå for transporten af dine ting. Der er mange penge at spare, hvis du vælger denne løsning.

Skriv et svar