Dating med succes – markedsfør dig selv for at finde dit match

I virksomheder går man meget op i branding og målgrupper indenfor markedsføring. Det samme bør du gøre hvis du vil få det meste ud af online dating. Her får du tips og tricks til hvordan du bruger virksomheders branding og målgruppevalg til at finde vej i dating junglen.

 

Sælg dig selv – dog ikke bogstaveligt

Dating markedet byder på høj konkurrence, og derfor bør du fokusere på at brande dig som person, så du rammer lige de mennesker du er interesserede i. Vær derfor opmærksom på dette når du opretter en dating profil på nettet.

 

  • Tænk på dig selv som et produkt du vil sælge. Hvis du sætter en bil til salg på den blå avis, vil du ikke som det første nævne de småting der irriterer dig ved bilen. Det bør det heller ikke være her.
  • Fokusér på dine positive og særegne træk. Folk vil gerne vide det hvis du spreder glæde, har god humor, kan snakke dig til rabat i enhver handel, eller kan danse riverdance.
  • Vær oprigtig. Der er ingen grund til at love noget du ikke kan holde. Hvis du nyder at læse bøger og ikke er en dansemus, så vil det være skuffende for jer begge hvis en festlig partner vil have dig med i byen hele tiden.
  • Gør det på en god dag når du er i godt humør… og ædru!

 

Dating markedet er en jungle af valgmuligheder

”Den som sigter efter det hele, vil ramme ingenting”. Sådan kan man sige om salg rettet imod for mange målgrupper. Det betyder reelt at hvis du bruger al din energi på at ramme så mange modtagere som muligt, vil du ikke have energi tilbage til at fokusere din energi imod dem du vil få noget tilbage fra.

Find din målgruppe når du dater

  • Sørg for at afklare med dig selv hvad du søger. Hvis du på forhånd ved at du ikke er interesserede i nogen der har børn, så gør dette klar fra starten. På den måde spilder du hverken din eller andres tid.
  • Forhold dig til konkrete mennesker, og ikke hvem du tror de måske kan være. Giv plads til at de kan vise dig hvem de er, og lad dine fordomme ligge i skuffen derhjemme. Man lærer folk bedst at kende ved at give dem en reel chance.
  • Lad være med at holde kontakt med for mange af gangen – begræns dig til højst 2-3 personer. Du kan ikke holde en samtale kørende med for mange, uden kvaliteten vil falde.
  • Vær opmærksom! Det er pinligt at spørge ind til en ting hos én person, som du huskede fra en samtale med en anden. Dette hænger kraftigt sammen med foregående råd.
  • Nyd det! Selvom online dating er en verden af personlig branding og undersøgelser af mulige tilbud derude, så handler det også om at have det sjovt imens du finder lige den rette for dig.

 

Se her hvor du kan finde din personlige målgruppe når du skal date: datingpilot.dk